weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Al onze gerechten worden à la minute gemaakt, daarom vragen wij
om het lange wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren,
om vanaf 6 personen te kiezen uit max. 4 gerechten per gang.

Restaurant Kopenhagen presenteert voor u een lekker weekendmenu aan een aantrekkelijke prijs.

WEEKENDMENU

week 41

11-12-13 oktober

RAVIOLI MET GIROLLES, TRUFFEL EN FONTINAKAAS
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET UIENCONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
WITLOOFROOMSOEP
DUROC VARKENSWANGEN MET TIENSE KWEIKER
OF
SNOEKBAARS MET KNOLSELDERPURÉE
PANNA COTTA MET BOSVRUCHTEN

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 42

18-19-20 oktober

COUSCOUS MET SCHAALDIERENJUS EN GAMBA
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET UIENCONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
SHII-TAKE ROOMSOEP
HINDENOOTJES MET HERFSTGARNITUUR
OF
KABELJAUWHAASJE ROYAL MET FIJNE KRUIDENSAUS
TIRAMISU MET SPECULOOS EN GEPOCHEERDE PEER

Prijs menu 41,00 €

WEEKENDMENU

week 43

25-26-27 oktober

ZALMLASAGNE MET BASILICUMROOM
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET UIENCONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
VENKELSOEP
EVERZWIJNFILET ST.-HUBERT MET ZIJN HERFSTGARNITUUR
OF
ROGVLEUGEL MET NOTENBOTER EN KAPPERTJES
PANNENKOEK MET CHOCOLADE HAZELNOOT SAUS

Prijs menu 41,00 €

WEEKENDMENU

week 44

1 november wordt er enkel menu geserveerd

1-2-3 november

GRAN TORTELLONI MET PORCINI
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET UIENCONFITUUR
OF
DUO VAN SCHOTSE ZALMTARTAAR EN GEROOKTE ZALM MET KROKETJE
KREEFTENSOEP
FAZANT OP BRABANTSE WIJZE
OF
ZEEBAARSFILET MET COULIS VAN BUTTERNUT
CITROENTAARTJE MET BOSVRUCHTEN EN MERENGUE

Prijs menu 45,00 €

WEEKENDMENU

week 45

8-9-10 november

ROAST-BEEF 54° MET BURRATINA EN RUCOLA
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET UIENCONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
KNOLSELDERSOEP
HAZENRUGFILET MET DRIE PEPERSAUS EN ZIJN HERFSTGARNITUUR
OF
VISSOEP “BOUILLABAISE STYLE”
GRATIN VAN JONAGOLD MET FRANGIPANE CRÈME

Prijs menu 41,00 €

WEEKENDMENU

week 46

15-16-17 november

GARNAALKROKET MET CREME VAN PASTINAAK EN CITROENOLIE
OF
VITELLO TONNATO
(fijn kalfsgebraad met lichte tonijnsaus en bio-quinoa)
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
WATERKERSSOEP
HINDENOOTJES MET HERFSTGARNITUUR
OF
ZEEDUIVEL MET GESTOOFDE PREI
PROFITEROLES MET CHOCOLADE EN VANILLEIJS

 

Prijs menu 41,00 €