weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Al onze gerechten worden à la minute gemaakt, daarom vragen wij
om het lange wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren,
om vanaf 6 personen te kiezen uit max. 4 gerechten per gang.

Restaurant Kopenhagen presenteert voor u een lekker weekendmenu aan een aantrekkelijke prijs.

WEEKENDMENU

week 47

22-23-24 november

RAVIOLI MET ARTISJOK
OF
ARTISANAAL GEROOKTE ZALM(smoked by Smolders) MET CITROENOLIE
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
BLOEMKOOLSOEP MET PARMAKROKANT
GEBRADEN FAZANT MET FINE CHAMPAGNEROOMSAUS
OF
ZALMPAVÉ MET BIESLOOKROOM
CHOCOLADE MOELLEUX

Prijs menu 41,00 €

WEEKENDMENU

week 48

29-30 november, 1 december

GEBAKKEN OCTOPUS MET ZALF VAN KNOLSELDER
OF
RUNDSCARPACCIO “CLASSICO”
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
GEVOGELTE BOUILLON MET TORTELLINI
IBERICO RIBSTUK MET MOSTERDSAUS EN OESTERZWAMMEN
OF
PLADIJSFILET MET SPINAZIE EN MOUSSELINE
CANNOLO SICILIANO

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 49

6-7-8 december

GEGRATINEERDE VISSCHELP
OF
TARTAAR VAN CHAROLAIS RUND
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
WITLOOFROOMSOEP
HOEVEKIPFILET MET SEIZOENSGROENTEN
OF
BROCHETTE VAN SCAMPI
IJSPARFAIT MET AMARETTO

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 50

13-14-15 december

TORTELLINI MET PARMAHAM
OF
TATAKI VAN TONIJN MET BIO QUINOA, SESAM EN PASTINAAK
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
KRUIDIGE TOMATENSOEP
KALFSNOOTJES MET PORTABELLA CHAMPIGNONS EN MARSALASAUS
OF
ROGVLEUGEL MET NOTENBOTER EN KAPPERTJES
APPELTAART MET AMANDELIJS EN HONING
Prijs menu 39,00 €

KERSTMENU

24 AVOND, 25 DECEMBER

Deze datums wordt er enkel menu geserveerd.

Kerstmenu

24 avond, 25 december

Panciotti van st.-jakobsvrucht, spiesje van black tiger scampi en safraanjus

Of

Kalfstartaar, risottokroket met zwezerik en vitello tonnato

Of

Normandische oesters op schilferijs

Kreeftensoep

Gevulde kalkoenfilet « fine champagne » met zijn kerstgarnituur

Of

Wilde zeebaarsfilet met butternutcoulis en wintergroenten

Kerstdessert

Prijs menu 49,50 €

NIEUWJAARSMENU

31 DECEMBER AVOND, 1 JANUARI

Deze datums wordt er enkel menu geserveerd.

Nieuwjaarsmenu

31 december avond, 1 januari

Kreeft met ravioloni van jonge spinazie

Of

Ierse roast-beef 52°, artisjok, truffelsalsa, parmesankrokant

Of

Normandische oesters op schilferijs

Consomme van boschampignons met st.-jakobsvrucht

Kalfsrib-eye met traag gegaard buikspek, porcinisaus

Of

Zeeduivel met schuimige blanke botersaus en feestelijke garnituur

Dessert 2020

Prijs menu 49,50 €