weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu
Restaurant Kopenhagen presenteert voor u een lekker weekendmenu aan een aantrekkelijke prijs

WEEKENDMENU WEEK 20

18-19-20 mei
ASPERGES MET GEROOKTE ZALM EN MOUSSELINE
OF
CARPACCIO VAN ZWAARDVIS MET BERGAMOTOLIE
OF
PARMAHAM (DOP 24M.) MET MELOEN
WATERKERSSOEP
IERSE FILET MIGNON MET STROGANOFF
OF
ROODBAARSFILET MET LASAGNE VAN SPINAZIE EN BASILICUMSAUS
TARTUFO MET PISTACHE
 
 
Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU WEEK 21

25-26-27 mei
LAUWE ZALMCARPACCIO MET ASPERGES EN RUCOLA
OF
TARTAAR VAN CHAROLAIS RUND
OF
PARMAHAM (DOP 24M.) MET MELOEN
PREISOEP MET SCAMPI
EENDENBORSTFILET MET PEPERROOMSAUS
OF
VERSE RAVIOLI MET GAMBAS
COUPE AARDBEIEN
Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU WEEK 22

1-2-3 juni
LASAGNE DELLA CASA
OF
FRIS SLAATJE VAN OCTOPUS IN TEMPURA EN APPELSIENSAUS
OF
PARMAHAM (DOP 24M.) MET MELOEN
MINESTRONE
LAMSTOURNEDOS MET VENKELZAAD EN KRIELTJES UIT DE OVEN
OF
VISSOEP “BOUILLABAISE STYLE”
TIRAMISU VAN APPELSIEN
Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU WEEK 23

8-9-10 juni
COUSCOUS MET SCHAALDIERENJUS EN GAMBA
OF
KALFSTARTAAR MET TONIJNMAYONAISE
OF
PARMAHAM (DOP 24M.) MET MELOEN
AZIATISCH SOEPJE
SCHARRELHAANTJE MET DRAGONSAUS
OF
ZEEDUIVEL MET PREI EN PANCETTA
IJSPARFAIT MET AMARETTO
Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU WEEK 24

15-16-17 juni
VERSE RAVIOLI MET ZALM
OF
MOZZARELLA SHOW UIT PUGLIA
(BURRATINA, GEROOKTE MOZZARELLA, STRACIATELLA, RICOTTINA MET RUCOLA, HONING)
OF
PARMAHAM (DOP 24M.) MET MELOEN
KRUIDIGE TOMATENSOEP
KALFSNOOTJES MET MARSALASAUS
OF
KABELJAUWHAASJE ROYAL MET FIJNE KRUIDENSAUS
PANNENKOEK MET CHOCOLADE HAZELNOOT SAUS
Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU WEEK 25

22-23-24 juni
ITALIAANSE PASTA MET ZEEVRUCHTEN EN STRACCIATELLA
OF
VITELLO TONNATO
OF
PARMAHAM (DOP 24M.) MET MELOEN
ERWTENSOEP
IBERICO RIBSTUK MET MOSTERDSAUS EN OESTERZWAMMEN
OF
GEBAKKEN ZONNEVISFILET MET SPINAZIE EN MOUSSELINE
CARPACCIO VAN ANANAS EN FRISSE SORBET
Prijs menu 38,00 €