weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Al onze gerechten worden à la minute gemaakt, daarom vragen wij
om het lange wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren,
om vanaf 6 personen te kiezen uit max. 4 gerechten per gang.

Restaurant Kopenhagen presenteert voor u een lekker weekendmenu aan een aantrekkelijke prijs.

WEEKENDMENU MOEDERKESDAG

week 19
Moederkesdag 12 mei serveren wij enkel het menu.
10-11-12 mei
RAVIOLI MET ST-JAKOBSVRUCHT EN SCAMPI GEPARFUMEERD MET SAFRAAN
OF
DUO VAN SCHOTSE ZALMTARTAAR EN GEROOKTE ZALM MET KROKETJE
OF
PARMAHAM (DOP 24M.) MET MELOEN
MEDITERRAANSE VISSOEP
IERSE FILET MIGNON “ROSSINI”
OF
KABELJAUWHAASJE MET ASPERGES, KOKKELS EN BEUKENZWAMMEN
AARDBEIEN TAARTJE
Prijs menu 46,00 €

WEEKENDMENU

week 20
17-18-19 mei
LASAGNE VAN ZEEVRUCHTEN EN BASILICUMSAUS
OF
CARPACCIO VAN GERIJPTE EN LICHT GEROOKTE « HOLLSTEIN »
OF
PARMAHAM DOP (20M) MET MELOEN
VENKELSOEP
TOURNEDOS VAN MELKLAM
OF
ROODBAARSFILET MET ASPERGES EN BLANKE BOTERSAUS
TARTUFO AL PISTACCHIO
Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 21
24-25-26 mei
RISOTTO PRIMAVERA
OF
ROAST-BEEF 54° MET BURRATINA EN RUCOLA
OF
PARMAHAM DOP (20M) MET MELOEN
AZIATISCH SOEPJE
LOMO VAN HET IBERICO VARKEN MET MOSTERDSAUS
OF
ZEEDUIVEL ARMORICAINE
IJSPARFAIT MET AMARETTO
Prijs menu 39,00 €