weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Al onze gerechten worden à la minute gemaakt, daarom vragen wij
om het lange wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren,
om vanaf 6 personen te kiezen uit max. 4 gerechten per gang.

Restaurant Kopenhagen presenteert voor u een lekker weekendmenu aan een aantrekkelijke prijs.

WEEKENDMENU

week 44

1-2-3 november

GRAN TORTELLONI MET PORCINI
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET UIENCONFITUUR
OF
DUO VAN SCHOTSE ZALMTARTAAR EN GEROOKTE ZALM MET KROKETJE
KREEFTENSOEP
FAZANT OP BRABANTSE WIJZE
OF
ZEEBAARSFILET MET COULIS VAN BUTTERNUT
CITROENTAARTJE MET BOSVRUCHTEN EN MERENGUE

Prijs menu 45,00 €

WEEKENDMENU

week 45

8-9-10 november

ROAST-BEEF 54° MET BURRATINA EN RUCOLA
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET UIENCONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
KNOLSELDERSOEP
HAZENRUGFILET MET DRIE PEPERSAUS EN ZIJN HERFSTGARNITUUR
OF
VISSOEP “BOUILLABAISE STYLE”
GRATIN VAN JONAGOLD MET FRANGIPANE CRÈME

Prijs menu 41,00 €

WEEKENDMENU

week 46

15-16-17 november

GARNAALKROKET MET CREME VAN PASTINAAK EN CITROENOLIE
OF
VITELLO TONNATO
(fijn kalfsgebraad met lichte tonijnsaus en bio-quinoa)
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
WATERKERSSOEP
HINDENOOTJES MET HERFSTGARNITUUR
OF
ZEEDUIVEL MET GESTOOFDE PREI
PROFITEROLES MET CHOCOLADE EN VANILLEIJS

 

Prijs menu 41,00 €

WEEKENDMENU

week 47

22-23-24 november

RAVIOLI MET ARTISJOK
OF
ARTISANAAL GEROOKTE ZALM(smoked by Smolders) MET CITROENOLIE
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
BLOEMKOOLSOEP MET PARMAKROKANT
GEBRADEN FAZANT MET FINE CHAMPAGNEROOMSAUS
OF
ZALMPAVÉ MET BIESLOOKROOM
CHOCOLADE MOELLEUX

Prijs menu 41,00 €

WEEKENDMENU

week 48

29-30 november, 1 december

GEBAKKEN OCTOPUS MET ZALF VAN KNOLSELDER
OF
RUNDSCARPACCIO “CLASSICO”
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
GEVOGELTE BOUILLON MET TORTELLINI
IBERICO RIBSTUK MET MOSTERDSAUS EN OESTERZWAMMEN
OF
PLADIJSFILET MET SPINAZIE EN MOUSSELINE
CANNOLO SICILIANO

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 49

6-7-8 december

GEGRATINEERDE VISSCHELP
OF
TARTAAR VAN CHAROLAIS RUND
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
WITLOOFROOMSOEP
HOEVEKIPFILET MET SEIZOENSGROENTEN
OF
BROCHETTE VAN SCAMPI
IJSPARFAIT MET AMARETTO

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 50

13-14-15 december

TORTELLINI MET PARMAHAM
OF
TATAKI VAN TONIJN MET BIO QUINOA, SESAM EN PASTINAAK
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
KRUIDIGE TOMATENSOEP
KALFSNOOTJES MET PORTABELLA CHAMPIGNONS EN MARSALASAUS
OF
ROGVLEUGEL MET NOTENBOTER EN KAPPERTJES
APPELTAART MET AMANDELIJS EN HONING
Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week

WEEKENDMENU

week