weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu
Restaurant Kopenhagen presenteert voor u een lekker weekendmenu aan een aantrekkelijke prijs.

Al onze gerechten worden à la minute gemaakt, daarom vragen wij
om het lange wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren,
om vanaf 6 personen te kiezen uit max. 4 gerechten per gang.

WEEKENDMENU

week 10
9-10 maart
GRAN TORTELLI MET GEFLAMBEERDE SCAMPI
OF
CARPACCIO VAN BRESOALA  MET PARMEZAANSCHILFERS
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
AZIATISCH SOEPJE
JONGE EENDENBORSTFILET, OESTERZWAMMEN, PECCANOTEN EN PORTOSAUS
OF
ZEEWOLFFILET, TAGLIATELLE EN SCHAALDIERENJUS
CRÈME BRULÉE
Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 11
15-16-17 maart
OCTOPUS IN TEMPURA MET APPELSIENSAUS
OF
TARTAAR VAN CHAROLAIS RUND
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
VENKELSOEP
KALFSNOOTJES MET MARSALASAUS
OF
LOEMPIA VAN SCAMPI EN GEWOKTE GROENTEN MET CURRYSAUS
TIRAMISU MET SPECULOOS EN GEPOCHEERDE PEER
Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 12
22-23-24 maart
PARMESANKROKET MET TRUFFEL
OF
VITELLO TONNATO
(fijn kalfsgebraad met lichte tonijnsaus en bio-quinoa)
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
KRUIDIGE TOMATENSOEP
HOEVEKIPFILET MET SEIZOENSGROENTEN
OF
ZEETONGROLLETJES OP NORMANDISCHE WIJZE
MOKKA TARTUFO
Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 13
29-30-31 maart
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE
OF
LAUWE ZALMCARPACCIO MET ASPERGES
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
ASPERGEROOMSOEP
LAMS OSSO BUCO MET PASTA
OF
ZEEBAARSFILET MET TOMATENCOULIS
PANNA COTTA  MET CHOCOLADE MOUSSE EN APPELSIEN
Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 14
5-6-7 april
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE
OF
RUNDSCARPACCIO MET GEROOKTE BURRATINA
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
WATERKERSSOEP
DUROC VARKENSWANGEN MET TIENSE KWEIKER
OF
BROCHETTE VAN SCAMPI
IJSTRANCHE VAN HET HUIS
Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 15
12-13-14 april
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE
OF
CARPACCIO VAN ZWAARDVIS MET BERGAMOTOLIE
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
ERWTENSOEP
PARELHOENFILET MET BIGARADESAUS
OF
GEBAKKEN ZONNEVISFILET MET SPINAZIE EN MOUSSELINE
PANNENKOEK MET CHOCOLADE HAZELNOOT SAUS
Prijs menu 39,00 €