weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu
Restaurant Kopenhagen presenteert voor u een lekker weekendmenu aan een aantrekkelijke prijs.

WEEKENDMENU

week 38

 

21-22-23 september

RISOTTO MET BOSCHAMPIGNONS
OF
SALADE FOLLE VAN DE CHEF
(scampi, zalm, gerookte kipfilet, ganzenlever)
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS

•••

TOMATENSOEP

•••

IERSE FILET MIGNON MET STROGANOFF
OF
PLADIJSFILET MET SPINAZIE EN BLANKE BOTERSAUS

•••

IJSTRANCHE VAN HET HUIS

Prijs menu 38,00 €

Week 38

Voor elke aanpassing in de menu kan
er een supplement aangerekend worden.

WEEKENDMENU

week 39

 

28-29-30 september

HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET ZIJN CONFITUUR
OF
KALFSTARTAAR MET TONIJNSAUS
OF
OESTERS OP VAN SCHILFERIJS

•••

WITLOOFROOMSOEP

•••

LAMS OSSO BUCO MET PASTA
OF
VISSOEP “BOUILLABAISE STYLE”

•••

CRÈME BRULÉE

Prijs menu 38,00 €

Week 39

Voor elke aanpassing in de menu kan er een supplement aangerekend worden.

WEEKENDMENU

week 40

 

5-6-7 OKTOBER

HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET ZIJN CONFITUUR
OF
CEVICHE VAN ZEEBAARS EN ZALM
OF
OESTERS OP  SCHILFERIJS

•••

BLOEMKOOLSOEP

•••

IBERICO RIBSTUK MET MOSTERDSAUS EN OESTERZWAMMEN
OF
ROGVLEUGEL MET NOTENBOTER EN KAPPERTJES

•••

GRATIN VAN JONAGOLD MET FRANGIPANE CRÈME

Prijs menu 38,00 €

Week 40

Voor elke aanpassing in de menu kan er een supplement aangerekend worden.

WEEKENDMENU

week 41

 

12-13-14 oktober

ZALMLASAGNE MET BASILICUMROOM
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET ZIJN CONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
•••
MINESTRONE
•••
DUROC VARKENSWANGEN MET TIENSE KWEIKER
OF
ZEEDUIVEL MET GESTOOFDE PREI
•••
PANNENKOEK MET CHOCOLADE HAZELNOOT SAUS
Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU

week 42

 

19-20-21 oktober

GESAUTEERDE MOSSELEN OP ITALIAANSE WIJZE
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET ZIJN CONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
•••
VENKELSOEP
•••
HAZENRUGFILET MET DRIE PEPERSAUS EN ZIJN HERFSTGARNITUUR
OF
KROKANTJE MET ZALM EN GROENTEN
•••
BLADERDEEGGEBAKJE MET KANEEL EN VANILLE ROOMIJS
Prijs menu 40,00 €

WEEKENDMENU

week 43

 

26-27-28 oktober

VERSE RAVIOLI MET ARTISJOK EN SPEKJES
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET ZIJN CONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
SHII-TAKE ROOMSOEP
•••
HINDENOOTJES MET HERFSTGARNITUUR
OF
BROCHETTE VAN SCAMPI
CHOCOLADE MOUSSE ‘CLASSICO’

Prijs menu 40,00 €

WEEKENDMENU

week 44

1-2-3-4 november

RISOTTO MET GIROLLES, ST-JAKOBSVRUCHT EN SCAMPI
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET ZIJN CONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
KREEFTENSOEP
GEBRADEN FAZANT MET FINE CHAMPAGNEROOMSAUS
OF
ZEEBAARS MET VENKEL EN SAFRAANSAUS
TIRAMISU MET SPECULOOS EN GEPOCHEERDE PEER
Prijs menu 42,00 €

WEEKENDMENU

week 45

 

9-10-11 november

COUSCOUS MET SCHAALDIERENJUS EN GAMBA
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET ZIJN CONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
GEVOGELTE BOUILLON MET TORTELLINI
••
EVERZWIJNFILET ST.-HUBERT MET ZIJN HERFSTGARNITUUR
OF
WATERZOOI VAN BLAUWE LENG
••
PROFITEROLES MET CHOCOLADE EN VANILLEIJS
Prijs menu 40,00 €

WEEKENDMENU

week 46

 

16-17-18 november

TATAKI VAN TONIJN MET BIO QUINOA, SESAM EN PASTINAAK
OF
HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET ZIJN CONFITUUR
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
KNOLSELDERSOEP
••
HINDENOOTJES MET HERFSTGARNITUUR
OF
ZEEDUIVEL ARMORICAINE EN CHORIZO
••
PANNA COTTA MET BOSVRUCHTEN

Prijs menu 40,00 €

WEEKENDMENU

week 47

 

23-24-25 november

HUISBEREIDE TERRINE VAN WILDE EEND MET ZIJN CONFITUUR
 OF
TORTELLINI MET  EEKHOORNTJESBROOD  EN PARMAHAM
OF
OESTERS OP BEDJE VAN SCHILFERIJS
TOMATENSOEP
IBERICO RIBSTUK MET MOSTERDSAUS
OF
ROODBAARSFILET  MET OPEN LASAGNE VAN SPINAZIE
GRATIN VAN JONAGOLD MET FRANGIPANE CRÈME

Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU

week 48

 

30 november, 1-2 december

HUISGEROOKTE ZALMNOOTJES MET LICHTE CURRY SAUS
OF
ROAST-BEEF 54° MET BUFFEL MOZARELLA EN RUCOLA
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
WITLOOFROOMSOEP
HOEVEKIPFILET MET SEIZOENSGROENTEN
OF
ROGVLEUGEL MET NOTENBOTER EN KAPPERTJES
IJSPARFAIT MET AMARETTO

Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU

week 49

 

7-8-9 december

GEVULDE PIJLINKTVIS OP ZIJN ITALIAANS
OF
“DRY AGED” CARPACCIO (40dagen gerijpt en licht gerookt) MET PARMESAN SCHILFERS
OF
OESTERS OP BEDJE VAN SCHILFERIJS
LINZENSOEP
KALFSNOOTJES MET MARSALASAUS/PARMAHAM/SALIE
OF
SNOEKBAARSFILET MET KNOLSELDERPURÉE
CHOCOLADE MOELLEUX

Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU

week 50

 

14-15-16 december

ROEREI MET PORCINI, FOCACCIABROODJE EN TRUFFELOLIE
OF
VITELLO TONNATO
OF
OESTERS OP BEDJE VAN SCHILFERIJS
•••
AZIATISCHE SOEP MET GEWOKTE GROENTEN EN KIP
•••
JONGE EENDENBORSTFILET MET PEPERROOMSAUS
OF
ZALMPAVÉ MET BIESLOOKROOM
•••
TARTUFO AL PISTACCHIO

Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU

WEEKENDMENU