weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu
Restaurant Kopenhagen presenteert voor u een lekker weekendmenu aan een aantrekkelijke prijs.

WEEKENDMENU

week 50

14-15-16 december

ROEREI MET PORCINI, FOCACCIABROODJE EN TRUFFELOLIE
OF
VITELLO TONNATO
OF
OESTERS OP BEDJE VAN SCHILFERIJS
•••
AZIATISCHE SOEP MET GEWOKTE GROENTEN EN KIP
•••
JONGE EENDENBORSTFILET MET PEPERROOMSAUS
OF
ZALMPAVÉ MET BIESLOOKROOM
•••
APPELGEBAK MET VANILLE IJS

Prijs menu 38,00 €

WEEKENDMENU

week 1

4-5-6 januari

GEGRATINEERDDE SINT JAKOBSVRUCHTEN ALLA “VENEZIANA”
OF
KALFSTARTAAR MET TONIJNMAYONAISE
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
••
VENKELSOEP
••
FAZANTFILET MET ROOMSAUS EN ZIJN WINTERGARNITUUR
OF
PLADIJSFILET MET SPINAZIE EN BLANKE BOTERSAUS
PROFITEROLES MET CHOCOLADE EN VANILLE IJS

Prijs menu 39,00 €

Voor elke aanpassing in de menu kan er een supplement aangerekend worden.

WEEKENDMENU

week 2

11-12-13 januari

TONIJN MI-CUIT MET GEROOSTERDE SESAM EN PASTINAAK
OF
RUNDSCARPACCIO “CLASSICO”
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
•••
BLOEMKOOLSOEP MET PARMAKROKANT
•••
PARELHOENFILET MET BIGARADESAUS
OF
WATERZOOI VAN BLAUWE LENG MET KOKKELS, BEUKENZWAMMEN EN ZEEKRAAL
•••
GRATIN VAN JONAGOLD MET FRANGIPANE CRÈME

Prijs menu 39,00 €

Voor elke aanpassing in de menu kan er een supplement aangerekend worden.

WEEKENDMENU

week 3

 

18-19-20 januari

 RISOTTO MET GIROLLES, ST-JAKOBSVRUCHT EN SCAMPI
OF
VITELLO TONNATO
(fijn kalfsgebraad met lichte tonijnsaus en bio-quinoa)
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
•••
WATERKERSSOEP MET GEROOKTE ZALM
•••
LAMSTOURNEDOS MET VENKELSAUS EN AARDAPPELGRATIN
OF
ROGVLEUGEL MET NOTENBOTER EN KAPPERTJES
•••
TIRAMISU MET SPECULOOS EN GEPOCHEERDE PEER

Prijs menu 39,00 €

Voor elke aanpassing in de menu kan er een supplement aangerekend worden.

WEEKENDMENU

week 4

25-26-27 januari

RAVIOLI MET PORCINI EN TRUFFELROOM
OF
TARTAAR VAN SCHOTSE ZALM MET GASPACHO VAN KOMKOMMER EN SCAMPI
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
•••
WITLOOFROOMSOEP
•••
IERSE FILET MIGNON “ROSSINI”
OF
ZEEBAARSFILET MET COULIS VAN BUTTERNUT
•••
PANNA COTTA  MET CHOCOLADE MOUSSE EN MANDARIJN

Prijs menu 39,00 €

Voor elke aanpassing in de menu kan er een supplement aangerekend worden.

WEEKENDMENU

week 5

1-2-3 februari

GEGRATINEERDE MOSSELEN
OF
MOZZARELLA SHOW UIT PUGLIA
(BURRATINA, GEROOKTE MOZZARELLA, STRACIATELLA, RICOTTINA MET RUCOLA, HONING)
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
•••
TOMATENSOEP
•••
DUROC VARKENSWANGEN MET TIENSE KWEIKER
OF
ZALMKROKANT MET GROENTEN
•••
PANNENKOEK MET CHOCOLADE HAZELNOOT SAUS

Prijs menu 39,00 €

Voor elke aanpassing in de menu kan er een supplement aangerekend worden.

WEEKENDMENU

week 6

8-9-10 februari

LASAGNE DELLA CASA
OF
ZUIDERS SLAATJE VAN INKTVIS MET GROENTEN
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
 VISSOEP
SPEENVARKENRIBBETJES MET KRIELTJES UIT DE OVEN
OF
GEBAKKEN ZONNEVISFILET MET SPINAZIE EN MOUSSELINE
 TARTELETTE MET VERS FRUIT

Prijs menu 39,00 €

Voor elke aanpassing in de menu kan er een supplement aangerekend worden.

WEEKENDMENU

week

WEEKENDMENU

week