weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Al onze gerechten worden à la minute gemaakt, daarom vragen wij
om het lange wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren,
om vanaf 6 personen te kiezen uit max. 4 gerechten per gang.

Restaurant Kopenhagen presenteert voor u een lekker weekendmenu aan een aantrekkelijke prijs.

WEEKENDMENU

week 7

Vrijdag 14 februari wordt er enkel menu geserveerd.

SAN VALENTINO

14-15-16 februari

TONIJN MI-CUIT MET GEROOSTERDE SESAM EN
 KROKANTE GROENTEN
OF
KRUIDIG TAARTJE MET BOSMENGELING, GERIJPTE HOLSTEIN EN GEPOCHEERD EI
OF
 OESTERS OP SCHILFERIJS
 KREEFTENSOEP
IERSE FILET MIGNON « ROSSINI »  MET SEIZOENSGROENTEN
OF
KABELJAUWHAASJE MET RAVIOLONI EN ROMIGE BASILICUMSAUS
 DESSERT CUPIDO
Prijs menu 48,00 €

WEEKENDMENU

week 8

21-22-23 februari

PARMESANKROKET MET TRUFFEL
OF
TARTAAR VAN CHAROLAIS RUND
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
SOEP MET VERGETEN GROENTEN
DUROC VARKENSWANGEN MET WESTMALLE
OF
BROCHETTE VAN SCAMPI MET GEWOKTE GROENTEN EN CURRYSAUS
AMARENA FANTASIE

Prijs menu 39,00 €

 

WEEKENDMENU

week 9

28-29 februari, 1 maart

ZALMLASAGNE MET BASILICUMROOM
OF
VITELLO TONNATO
(fijn kalfsgebraad met lichte tonijnsaus en bio-quinoa)
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
WATERKERSSOEP
PARELHOENFILET MET DRAGONSAUS
OF
ZEEBAARSFILET MET ZUIDERSE TOMATENCOULIS
TIRAMISU MET SPECULOOS EN GEPOCHEERDE PEER

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 10

6-7-8 maart

PANCIOTTI MET GEFLAMBEERDE SCAMPI
OF
ARTISANAAL GEROOKTE ZALM(smoked by Smolders) MET CITROENOLIE
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
BLOEMKOOLSOEP
JONGE EENDENBORSTFILET MET  GROENE PEPERROOMSAUS
OF
ZEEWOLFFILET MET SCHAALDIERENJUS EN FREGOLA SARDA
TARTUFO  ‘CLASSICO’

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 11

13-14-15 maart

GARNAALKROKET MET CREME VAN PASTINAAK EN BROCOLLI BIMI
OF
TORTELLINI MET  EEKHOORNTJESBROOD  EN PARMAHAM
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
VENKELSOEP
HOEVEKIPFILET MET SEIZOENSGROENTEN
OF
PLADIJSFILET MET SPINAZIE EN MOUSSELINE
CARPACCIO VAN ANANAS EN FRISSE SORBET

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 12

20-21-22 maart

RISOTTO MET ZEEVRUCHTEN
OF
ROAST-BEEF 52° MET BURRATINA
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
MINESTRONE
KALFSNOOTJES MET PARMAHAM, SALIE EN MARSALASAUS
OF
GAMBAS MET RAVIOLI EN TOMATENCOULIS
TARTUFO AL PISTACHIO

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week 13

27-28-29 maart

ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE
OF
GEBAKKEN OCTOPUS MET ZALF VAN KNOLSELDER
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
VISSOEP
LAMS OSSO BUCO MET PASTA
OF
ZALMPAVE MET BIESLOOKROOM EN SPEKJES
IJSPARFAIT MET AMARETTO

Prijs menu 39,00 €

WEEKENDMENU

week

WEEKENDMENU

week